Er du virkelig så dum at du tror på det!

Ovenstående er blot én af de negative ting, folk sagde til mig da jeg for nogle år siden startede i network marketing.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg synes ikke det er behageligt, når familie og nære venner taler sådan til én, men jeg besluttede mig for at gøre det på trods af dem!

I dag ved jeg ikke, om jeg ikke i virkeligheden har gjort det på grund af dem. Hver gang jeg var ved at smide håndklædet i ringen, tænkte jeg nemlig ‘»Nej fandeme nej, de skal ikke bestemme hvad jeg ikke kan! Jeg bliver sgu ved, om ikke andet så for at bevise at de tager fejl!’ Og det gjorde jeg så…

Nu er jeg Diamond i selskabet jeg arbejder for! Det betyder at jeg nu kan leve af indkomsten fra omsætningen i mit team. Det har ikke været let – men det har heller ikke været sværere end de andre mere almindelige forretninger jeg har banket op.

Undervejs har firmaet foræret mig 4 skønne luksusrejser til eksotiske steder (Sydafrika, Thailand, Mexico og Dubai), jeg har fået en masse spændende venner og min personlige og faglige udvikling har fået et gevaldigt løft.

Derfor går min største tak først og fremmest til de af min familie, mine venner og de mindre positive læsere på Velstand.nu, der sagde de negative ting. Jeg ved ikke om jeg kunne have gjort det uden jer. TAK!


Tilmeld dig mit månedlige velstandsbrev her og få E-bogen '7 Trin til Økonomisk Frihed' tilsendt med det samme:

Om Andersen

Ekstraindkomst, fuld indkomst eller millionindkomst: Jeg hjælper mennesker med at starte en risikofri hjemmebaseret virksomhed op og køre den til succes ved hjælp af 'svedkapital' i stedet for bankens penge. Klik her for at se mere.

Comments

 1. Sådan Pete.

  Hvor er det bare typisk dansk! Hvis man ikke tør tage chancen selv, så skal andre faneme heller ikke have lov.

  Jeps, jeg kender det godt – og det er jo ikke bare i network marketing drømmetyvene er på spil. De står jo klar uanset hvilken drøm man har, som falder bare lidt uden for det etablerede.

  Og det er de samme idioter der om lørdagen står nede i kiosken og spiller lotto – samme drøm om frihed, men en latterlig plan.

  Stort tilykke herfra…

  John

 2. Mille skriver

  Hej Pete

  Sikke en skøn positiv vinkel til negativitet. Den kunne jeg godt tænke mig at udvikle selv. Jeg har selv en tendens til at tage sådanne ting alt for nært.

  Mille

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.