Penge på internettet?

Ovenstående er et spørgsmål mange mennesker stiller sig selv i denne tid. Og det ser ud til at svaret er meget positivt. Der er nemlig relativt let at lave penge på internettet. Der er masser af helt almindelige mennesker der hver måned laver et par hundrede dollar på deres blog eller hjemmeside.

Det næste spørgsmål er så: Kan jeg lave MANGE PENGE på internettet? Også det spørgsmål kan der svares positivt på. Der er en del mennesker der hver måned blogger sig til mange hundrede tusinde kroner. De er dog langt mere sjældne end de andre, og de er også langt mere professionelle.

Se f.eks. bloggeren Joel Comm der allerede for flere år siden modtog mere end 25.000 dollar om måneden fra Google ved at have AdSenseannoncer på sin blog. Og Darren Rowse der omtrent på samme tidspunkt kunne lave 100.000 dollar om året på samme facon. Det ER muligt.

Spørgsmålet er om disse astronomiske beløb er forbeholdt amerikanske sites fordi de har så mange besøgende eller om vi danskere med vores relativt lille sprogområde også kan være med.


Tilmeld dig mit månedlige velstandsbrev her og få E-bogen '7 Trin til Økonomisk Frihed' tilsendt med det samme:

Om Andersen

Ekstraindkomst, fuld indkomst eller millionindkomst: Jeg hjælper mennesker med at starte en risikofri hjemmebaseret virksomhed op og køre den til succes ved hjælp af 'svedkapital' i stedet for bankens penge. Klik her for at se mere.

Comments

 1. Hej Pete
  Jeg ved ikke, om det er sprogområdet alene, der udgør begrænsningen.

  Personligt har jeg oplevet en stormende succes med et nyt site, http://www.sjovesider.com. De første dage tjente jeg omkring 20 dollars om dagen, og det var udelukkende ved at udsende et tip om dagen til ca. 200 personer. Men så gik fortjenesten ned, selv om der er mere trafik nu.

  Jeg har lagt mærke til, at det er de samme forkølede reklamer, der optræder der igen og igen, og det er begrænser klikkeriet, hvis man har faste gæster.

  Her tror jeg ikke, at det er sprogområdet, der er årsagen, men snarere at danskerne måske endnu er forsigtige med at købe reklamer hos Google.

  Med hensyn til sproget, så er der dog begrænsninger, fordi det meste materiale er på engelsk. Der er mange, der ikke orker eller kan læse en engelsk e-bog eller se engelske instruktionsvideoer, uanset hvor godt materialet så end er, og det går så ud over salget af affiliate-produkter, som fx Darren Rowse fra ProBlogger og John Chow fra JohnChow.com tjener mange penge ved. Der kan vi ikke være med i samme grad på det danske. Mig bekendt er der ikke rigtig nogen danske e-bøger ud over den meget dyre fra ham med Jubii.
  Mange hilsner
  Britt

 2. Hej Britt
  En af mine andre blogs – http://www.graviditet.dk – giver mig hovedparten af min indtjening endnu, og der er jeg nu ganske godt tilfreds med udvalget af annoncer. Graviditet er selvfølgelig også et »højt« område som, ihvertfald i en periode, har de fleste menneskers interesse.

  Jeg har også http://www.kostpyramiden.dk som jeg ligeledes forventer mig en del af…

  Jamen så lad os dog lave en byge af ebøger på dansk. Hvad er gode emner? Jeg synes at det virker som om emnet »Penge« er lidt tabueret i DK. Og det er rigtigt, Martin Thorborg har lidt misforstået ideen med en ebog. Han tror at det er det samme som en rigtig bog.

 3. Hej igen, Pete

  Ja, det gælder om at finde de gode områder, nicher. Tips-og-Tricks giver mig den største AdSense-indkomst, men området er nok for bredt til virkelig at kunne give noget. Men da jeg startede listen, var mit formål ikke at tjene penge, og AdSense var heller ikke opfundet 🙂

  En byge af e-bøger på dansk var lige hvad jeg havde i tankerne. Jeg har nogle idéer til Netpenge-bøger, men mangler idéer til edb-bøger (ha! ja, faktisk!). E-bøger er måske ikke det rette ord for det, jeg havde i tankerne. Info products, kalder de det på engelsk, og jeg kunne godt tænke mig at lave mere materiale med forklaringer på video osv.

  Timingen er fin. Her til eftermiddag modtager vi to pakker fra Apple. Den ene er iLife 0.8 med den spritnye version af iMovie, som er vitterlig, vitterlig genial! Det bliver en fryd, glæde og fornøjelse at redigere videofilm i det program. Jeg ved godt, hvad jeg skal lave i eftermiddag i hvert fald 🙂

  Der er i øvrigt ikke noget i vejen for, at en e-bog er dyrere end en trykt bog. Det er indholdet, det kommer an på, og hvis det kan give en mere end den pris, bogen koster, så må den jo siges at være pengene værd. Det er muligt, at Martin Thorborgs bog kan det. Jeg interesserer mig ikke vildt meget for webshops. Jeg synes dog bare, at han burde have givet en gratis version til dem, der har bidraget til indholdet af bogen i stedet for bare at sige til os, at vi kunne købe den, hvis vi ville se, om vi var i. Det er fedtet 😉

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.