Se Rich Dad Poor Dad tale sin vej til rigdom

Kender du Robert Kiyosaki og hans verdensberømte bøger Rich Dad Poor Dad, Cash Flow Quadrant og mange andre?

Hvis du ikke har læst dem kan det godt anbefales at gøre det hurtigst muligt. På denne video giver han dig et indblik i sin filosofi omkring økonomi og fortæller hvorfor det er vigtigt at bryde med gamle fordomme.

Robert Kiyosaki er en af verdens vigtigste ‘pengeguruer’. Han har inspireret millioner af mennesker til at skabe personlig frihed gennem passiv indkomst.

Klik her for at se Robert Kiyosakis bøger på Saxo.

Forstår du hvad det er han siger om Direkte Salg? Og hvorfor det er den lette vej til Friheden? Skriv en kommentar…


Tilmeld dig mit månedlige velstandsbrev her og få E-bogen '7 Trin til Økonomisk Frihed' tilsendt med det samme:

Om Andersen

Ekstraindkomst, fuld indkomst eller millionindkomst: Jeg hjælper mennesker med at starte en risikofri hjemmebaseret virksomhed op og køre den til succes ved hjælp af 'svedkapital' i stedet for bankens penge. Klik her for at se mere.

Comments

 1. Robert er genial. Er snart ved at have anskaffet alle hans bøger. De er det hele værd.

 2. Jeg var så utrolig heldig at ha en times lunch med Robert og hans kone Kim Kiyosaki da jeg var til “Why the Rich get Richer” seminar i Malaysia sidste weekend. Det var en stor oplevelse at møde dem begge, og lære om penge fra hele det store RichDad Team.

  Jeg snappede et par fotos af eventen.
  http://www.facebook.com/album.php?aid=86404&id=580233456&l=0cd6a83d56

 3. Jeg er slet ikke misundelig Torben…!! Hvordan gjorde du dig fortjent til ligefrem at have frokost med dem?

 4. Jeg snakkede med Kim under deres bog-signing om aftenen dagen før, og fortalte hende at jeg havde givet en “Rich Woman” bog til alle pigerne på kontoret. Det syntes hun var super sejt så vi fik en kort snak om investeringer og passiv income og kvinder 😀

  (faktisk så er Kim utrolig hot! – og hun ejer over 900 ejendomme, så hun er sku lidt af en sild :-D)

  Dagen efter da vi var i VIP loungen, der sad Robert og Kim og spiste, og de inviterede mig over fordi de godt ku li min “energy” (jeg taler lidt højt når emnet er noget jeg har passion for jo – det må de ha hørt)

  Det var virkeligt en stor oplevelse at møde dem begge.

 5. Robert Kiyosaki har med “Rich Dad Poor Dad” også været en kæmpe inspirationskilde for mig – det er dog den eneste bog, jeg har læst af ham. Er der andre af hans bøger, I kan anbefale?

  Torben, det lyder godt nok som en spændende oplevelse!

 6. Ja.

  Jeg har samtlige hans bøger og Rich Dad Poor Dad er ikke engang den bedste af dem.

  Den bog som går mest i dybden er helt klart:
  – “Choose to be Rich”
  Den er opbygget i 3 dele
  – Think it
  – Learn it
  – Do it
  og den har helt klart skabt direkte resultater for mig.
  Du skal tage Audio bogen, den langt bedre end papir bogen.

  Og hvis du er til Real Estate investeringer, så er
  – “The ABC of Real Estate Investing”
  helt klart nummer et.

  Ellers fang mig på Facebook hvis du vil ha mere info, bare søg efter “Torben Rudgaard”

 7. Hej Torben, den har jeg aldrig hørt om. Når jeg søger på Amazon så kommer der kun “You can chose to be rich” som Audio. Er det den du taler om?

  Jeg har også mange af bøgerne og de er alle sammen gode. Dog bliver noget af det gentaget i flere af bøgerne, så du skal acceptere at ikke alt er nyt.

  Personligt synes jeg blot at det er dejligt med en genopfriskning (da man muligvis godt ved tingene, men let kan glemme dem), men jeg ved at nogen bliver irriteret over hans måde at skrive på.

  Hvis jeg skal pege på en af dem jeg har læst som jeg godt mener at du kan springe over, så et det bogen han har skrevet med Donald Trump (Why we want you to be rich).

  Til gengæld synes jeg at du skal være hurtigt og gå ind på http://www.conspiracyoftherich.com/read/current

  Der kan du læse hans nye bog gratis, men skynd dig for den bliver snart fjernet (og udgivet som hardcopy bog i stedet). Den er super god og meget tidssvarende.

  Mikael

 8. Hej Anders

  Jeg kan helt sikkert tilslutte mig Torbens råd. Jeg har selv det meste af hvad Kiyosaki har lavet og veksler mellem at høre og læse. Meget af det har jeg hørt en del gange, især i bilen. Repetition er kilden til dyb læring. Amazon har det hele.

  Mange rige hilsner
  Pete 😉

  PS: Hvis du har lyst til at spille Cash Flow, så sig til…

 9. Beklager Torben, læste lige dit indlæg igen. Bare glem min kommentar omkring bog/audio 🙂

 10. Hej Mikael – det er helt ok og du har ret, den hedder “you can chose to be rich” (selvom at “you can” ikke er ret tydeligt på bogen)

  Sådan ser den ud:
  http://i643.photobucket.com/albums/uu152/pajin09/RobertKiyosaki-YouCanChooseToBeRich.jpg

  Men jeg har fået noget der slår Robert Kiyosaki af banen… Keith Cunningham “Keys to the Vault” – han er en af dem Robert takker i hans bøger. Keith er GENIAL! Jeg har købt hele hans pakke (18.000 kr AV!) men den er alle pengene værd.

  Hvis i vil være med til at snakke business og investeringer på det plan, så kom ind og være med på Facebook. Jeg har lavet en gruppe der hedder “Keys to the Vault”, og Pete har også et par grupper derinde.

 11. Til Torben: Du er tilføjet på FB. De kommer lige på læselisten! Jeg har hørt “Keys to the Valut”, og den er ret god. Jeg synes dog ikke, at den var på højde med “Rich Dad Poor Dad”, og jeg blev lidt irriteret op oplæsningen (foretaget af Keith selv). Men som sagt, der er mange gode ting at hente i den.

  Til Pete: ja, jeg bruger også tricket med at veksle mellem lydbøger og almindelige bøger. Vores gode ven Tony Robbins fortæller os jo at “repetition is the mother of all skill” – og stoffet sidder bare bedre fast, hvis man både har hørt og læst det.

  Cash Flow, det er spillet Kiyosaki har lavet ikke?

 12. Jeg kan godt forestille mig at det at lære fra “Rich Dad” himself er endnu bedre end at lære fra Robert 🙂

  Men 18K er nok lige i overkanten lige nu (skal lige have læst de 6 bøger der endnu ligger på hylden).

  Har desværre bevist valgt ikke at være på Facebook, men ellers kunne det have været hyggeligt.

  Mikael

 13. Anders ja – Cashflow 101 og 202 er Kiyosaki.

  101 er forholdsvist let – men 202 er ret hardcore. Der lærer du om Puts, Gets, Calls osv..

  Mikael det er trist du ikke er på Facebook, som investor er det et uunværlig værktøj – samtlige investorer jeg kender er på facebook og det er der hvor jeg lærer mest og får de bedste deals. Det er sku fedt at ku udvelske erfaringer med 5000 andre real estate investorer istedet for kun at ku gøre det med Home mægleren nede på hjørnet 🙂

 14. Hej Torben, taler du 5000 danske investorer eller “bare” 5000 på verdensplan?

  Men ja du har helt ret i at det må være noget andet. Den tanke havde jeg ikke tænkt. Måske jeg skulle overveje det igen.

  Mikael

 15. Hej Mikael.
  Det er en af de grupper jeg er med i. De fleste er amerikanere/englændere/australere, men der kommer flere og flere grupper med europæere også.
  Det er dog næsten umuligt at finde Danske real estate investorer, vi er et land fyldt med middelklasse mennesker som egenligt ikke gider tænke på risikable ting som investeringer 🙂

 16. LOL!!! Sådan tænker jeg tit, men siger det sjældent højt da mange bliver fornærmede 🙂

 17. Det er derfor jeg bor her i Asien, ingen jantelov 🙂

  Det er dog sjovt som folk altid siger til mig… “Husk nu Torben, penge er ikke alt”, hvor efter de går på arbejde 45-50 timer om ugen på et job de halvejs hader for at tjene PENGE.. som jo ikke er alt? Ehm.. er det derfor du så bruger alle vågne timer i døgnet på at tjene dem? Hvorfor gør du det hvis penge ikke er alt?

  I virkeligheden så koster alting penge – du ka stort set ikke sætte din fod uden for døren uden at tage pungen op af lommen så for mig der er penge absolut alt.
  Penge gir mig frihed til at rejse til Bali 14 dage i morgen hvis jeg vil – eller donere 25.000 kr til Childrens Village bare fordi jeg kører forbi og ser de holder event osv.
  For mig er det gyldne motto… “I work because I want to, not because I have to” (som Harv Ecker bankede ind i hovedet på mig under “Never Work Again” seminaret 🙂

  Ohh og jeg hørte lige den her til et dinner party forleden…
  – “listen, money wont buy you love…”
  – “ohh yeah? well sitting on the couch watching TV all day sure wont get you any love either, I can tell you that!!”
  Heheh jeg lå flad af grin 😀

 18. That’s right! Money isn’t everything, but it ranks right up there with oxygen…

 19. Zig Ziglar right Pete?

 20. Torben, den billedserie du har på Facebook, hvad er historien med den? Bor du i bygningen eller har du bygget den eller?

  Mikael

 21. Zig Ziglar er rigtigt Torben. Ligger forresten på stranden ved Venedig og skriver på min iPhone… Livet er da til at holde ud 😉

 22. Mikael, jeg har flere billedserier.
  Hvis det er den med financial free, så er det en ny bygning (står færdig til November) hvor jeg købte en 1.2 mill condo for 740.000 pga. ham russeren der havde købt den ik ku betale.

 23. Torben, ja det var den jeg hentydede til. Meget nice bygning og omgivelser. Specielt tennisbanerne ser sq lækre ud (og jeg spiller ellers ikke tennis). 😀

 24. Pete – mens du ligger der med din iPhone og nyder stranden i Venedig, så husk lige på… PENGE ER IKKE ALT hehehehe :-)))))

  Mikael, ja den er totalt lækker – men jeg går nu mere efter investeringen. Den skulle gerne putte mindst 8000 kr i min lomme hver måned de næste 20-30 år startende fra December 🙂

 25. Skal du leje ud til nogen der skal bo der fast ellers til folk på ferie?

  Jeg antager at der ikke er lejeloft i Thailand på samme måde som i DK (hvilket jeg stadig kan blive arrig over at tænke op).

  Mikael

 26. Hej Mikael og Torben. Lagde lige et billede af udsigten herfra på Facebook ;-)))

 27. Mikael, nye huse og lejligheder er da vist ikke reguleret på samme måde som gamle. Må hellere checke det…

 28. @Pete, nej det er rigtigt.

  Der er noget om at nyere lejligheder (tror de skal være opført efter 1990) ikke har det samme loft.

  Men de fleste lejligheder i DK er jo desværre fra før den tid 🙂

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.